Blog Hakkında Projeler

Pembe Bisiklet

21 Eylül’de bir bisiklet etkinliğine katıldım. Çok uzun zamandır bisiklet kullanmıyordum ve neden çok uzun zamandır bisiklete binmiyorum diye kendime hayıflandım. Deniz kenarında maviliklere bakarak giderken, neredeyse tüm çocukluk anılarım aklıma geldi. En çok hatırladığım şey ise pembe bir bisikletimin olmasıydı.

Size etkinlik hakkında bir kaç bilgi veriyim. Ben biraz geç kaldığım için arkadaşım ile birlikte diğer arkadaşlardan belli bir süre ayrı sürdük. İstanbul Bisiklet Bike & Outdoor Kadikoy magzasından bisiklet kiraladık, günlüğü 130TL idi (bir kaç arkadaşlar beraber aldığımız için indirim yaptılar), bisikleti aldık ve sahile indik, çok güzel bir hava, günzel bir manzara eşliğinde yaklaşık 25km yol almışız. O kadar yorulmuşum ki; eve dönerken metroda uyuya kalmışım, bir kızın omzuma dokunmasıyla uyandım 😊

Neden pembe bisiklet aldınız diye aileme sorduğumda, tek o kalmıştı dediler :), iyi ki almışlar. Bir gün inşallah kızım olursa ona ben de pembe bir bisiklet alabilirim. Kendinize iyi bakın.

pembe bisikletimi bulamadım, bir çocukluk fotoğrafı bırakayım. ❤️