Blog Hakkında Projeler

NodeJS Öğrenme Deneyimim

Aslında her öğrenme süreçi gibi, Nodejs öğrenme deneyimi de aynı temellere dayanıyor izle, oku ve dene.

1 Kasım da NodeJs öğrenmeye başladım, çok yavaş ama istikrarlı bir şekilde ilerledim. İlk başlarda Türkçe kaynaklardan ilerlemeye çalıştım ama maalesef çok iyi bir kaynağa erişemedim ve eğitimleri yarıda bırakmak zorunda kaldım.

Sonra Udemy eğitim platformundan Node.js, Express, MongoDB & More: The Complete Bootcamp 2024 eğitimini aldım ve çok beğendim.

Bir yandan NodeJS eğitimine bakarken bir yandan backend kavramlarını okumaya başladım, roadmap sitesinden neler öğrenmeliyim ile ilgili genel bir durumuma baktım ve öğrenilecek çok şey var 🚀

Bir frontendci olarak yaklaşık 1.5 yıllık bir deneyimim var. Bu süre içerisinde baya güzel işler çıkardımı düşünüyorum. Bir çok farklı teknolojiyi denedim ve baya yol ilerledim. Bunları söyleme sebebim, frontend de öğrendiğiniz çoğu bilgiyi backend dünyasında da kullanıyorsunuz, hele bir de NodeJS öğreniyorsanız sormayın keyfinize :)

Şuan api yazmak üzerine uğraşıyorum. Bir tane örnek proje yaptım. Eğer sizde NodeJs öğrenmek istiyorsanız, gözünüzün korkacağı hiç bir durum yok.

Okuduğunuz için teşekkür ederim ve merak ettiniz bir konu olursa iletişime geçebilirsiniz, mutlaka geri dönüş sağlarım. Görüşmek üzere.